Werken bij Kindercampus Blokhuus

Het team van Kindercampus Blokhuus bestaat uit één directeur/bestuurder,
één teamleider/intern begeleidster, zeventien groepsleerkrachten, een vakleerleerkracht muziek en een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Zij zijn belast met de onderwijstaak en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Ter ondersteuning van de leerkrachten hebben wij de luxe van leerspecialist en drie onderwijsassistenten . De school beschikt over de inzet van een conciërge, Hans de Winter en een management assistente, Henny Voskuilen. Dennis Peek is onze directeur/bestuurder. 

Bij de peuteropvang van Human Kind werken 3 pedagogisch medewerkers, bij de VSO en BSO een pedagogisch medewerker en een gym/zwemleraar. 

Blokhuus is een opleidingsschool, in samenwerking met de Hogeschool Utrecht. De groepsleerkrachten krijgen ondersteuning van stagiaires van de opleiding Onderwijsassistent en de pabo (Pedagogische Academie voor Basis Onderwijs).

Onze vacatures

Groepsleerkracht groep 1/2

14 november 2023
Bekijk de vacature

Secretaris Raad van Toezicht Kindercampus Blokhuus

25 augustus 2023
Basisschool 't Blokhuus in Hoevelaken is op zoek naar een nieuwe secretaris voor haar Raad
van Toezicht. Ondanks het feit dat onze basisschool goed loopt, met tevreden ouders,
personeel en kinderen, willen wij samen naar het volgende niveau
Bekijk de vacature

Voorzitter Raad van Toezicht Kindercampus Blokhuus

25 augustus 2023
Basisschool 't Blokhuus in Hoevelaken is op zoek naar een nieuwe voorzitter voor haar Raad van Toezicht. Ondanks het feit dat onze basisschool goed loopt, met tevreden ouders, personeel en kinderen, willen wij samen naar het volgende niveau
Bekijk de vacature