Onze school

Kindercampus Blokhuus heeft een basisschool op algemeen neutrale grondslag. In de praktijk betekent dat openbaar onderwijs voor ieder kind. Voor alle informatie omtrent onze school verwijzen wij u graag naar onze schoolgids. Heeft u verdere vragen of wilt u onze school met eigen ogen bekijken? U bent van harte welkom! 

Locatie

Onze kindercampus bevindt zich aan de Frans Tromplaan, een doorgaande weg in een rustige en groene wijk. De verkeerssituatie in de buurt wordt gekenmerkt door smalle straten en weinig parkeergelegenheid. Wij vragen onze leerlingen daarom lopend of met de fiets naar school te komen.

Gebouw

Kindercampus Blokhuus beschikt over elf leslokalen, een technieklokaal, een speellokaal annex aula, een teamruimte, een werkkamer voor onder andere individuele begeleiding van leerlingen door de leerspecialist, een werkkamer voor de directie, drie spreekkamers, een ruime ontvangsthal en een flinke kelder. Buiten bevinden zich drie pleinen (twee pleinen voor groep 3 t/m 8 en het aparte pleintje voor groep 1 en 2 en de peuters van Human Kind).]